Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce, na chwilę owiała radość istnienia.
Przepełniona wonią romantyzmu,
Kroplą namiętności.
Wszystkie sny, marzenia senne zadrżały z poruszenia.
A uśmiech zamalował twarz na kolejnych kilka dni upojenia...

6459 wyświetleń
65 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!