Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewna rzecz

Serce moje ofiaruję Tobie,
Oddam życie Twej osobie…
Choć daleko – z Tobą w głowie,
W sercu, w duszy…
Wciąż przy Tobie.

Nie zapomnij o mnie Miła,
Chce by w Sercu Twoim tkwiła,
Pewna rzecz…
Co me myśli dziś spowiła:

Kocham Ciebie moje Serce,
Cały oddam się w Twe ręce,
Dam miłości dużo więcej,
Życie Twoje wypcham szczęściem.

6576 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!