Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czy zaufam raz jeszcze...? "

Serce moje krwawiące
Ciało krzyż dźwigające
Oczy zamglone łzawiące
Słowa śmiercionośne
Zabijały delikatną duszę
Me uczucie kruche
Chwile grozy nieznośne
Te niedopowiedzenia raniące
Kłamliwe prawdy Twe
Uczucie lodem przeszywające
Wiersz tanich/łatwych rymów
( Poezjo wybacz mi - tanie rymy)
Dla Ciebie przeznaczony
Dziękuję za kłamstwa
Od dawna wiem
Co w życiu liczy się
Czasu nie cofniemy
Czy jeszcze ufać będziemy?

Kiedyś...

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!