Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bezdomny pies

Serce moje jak bezdomny pies
Przestraszone
Zranione
Z podkulonym ogonem

Ale z nadzieją w oczach
Szuka resztek utraconej lojalności
Wśród bezdroży
Pomiędzy obcymi

35 645 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!