Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce miłością rozżarzone.
Niczym rozniecony ogień.
Płonę …
Duszno mi…
Gorąco mi.
Iskra się tli, jak uczucie między Nami.
Niepewne,
Kruche,
Słabe.
Zarazem …
Pewne,
Trwałe,
Mocne.
Dwa światy zespolone ze sobą…
Jak galaktyki na niebie.
Chemią połączone…
Jak obce ciała w kosmosie.
Przyciągane niczym planety do siebie.
Razem ze sobą tworzące jedną całość.
Osobno nie potrafią istnieć.
Stają się obce dla siebie.
Szukając się nawzajem.
Odnajdują siebie.
Kobieta i mężczyzna .
W przestrzeni.
W pełni…
Szczęścia,
I miłości !!!

15 965 wyświetleń
67 tekstów
3 obserwujących
  • Cris

    30 October 2016, 22:32

    optymistyczna puenta...ładny.
    :)