Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odchodzisz

Serce mi się kroi
gdy tak przy mnie stoisz
nic nie mówiąc
Obojętnie obejmując
powoli mnie opuszczasz
Przeraźliwy krzyk rozpaczy
zranionego serca
w sobie wciąż zagłuszam
Bo tych myśli strasznych
do siebie ciągle nie dopuszczam
Smutek wciąż w sobie tłumię,
lecz nie potrafię tego robić dłużej
- już nie umiem
Co noc płaczę,
a kiedy śnię
marzę tylko o tym,
by znów zobaczyć Cię
Czy kiedyś będzie inaczej i czy Ci wybaczę?
Nieustannie ze sobą walczę...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!