Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anomalia deszczowe

Serce mi pęka..
Taka moja udręka,
że skończyć kochać nie mogę.
Ciągle powracam z myślą o Tobie.

Zabawne lecz tragizmem wypełnione
Anomalia deszczowo- łzowe,
Zapanować nad sobą nie pozwalają
tylko męczą z chęcią
serce już wycieńczone.

Rozum ubolewa lecz serce spełnione
gdy tylko oczy moje widzą Twoje.
Dla dobra mego i Twojego odejść wypada
lecz wszechświat nie pozwala i upadam
na samą myśl straty
tego piękna i szkarady.

Biało czarne koło to my.
Ja i Ty...

5091 wyświetleń
55 tekstów
5 obserwujących
  • karciawiersze

    11 December 2020, 23:37

    Dobre skojarzenie :)

  • Naja

    11 December 2020, 22:37

    Ckliwo, rzewne, rozpaczliwe, jak beznadziejne związki...😉
    Ta mi się skojarzyło :-)