Menu
Gildia Pióra na Patronite

nigdy więcej

serce mam sklejone taśmą
skasowaną pamięć
myśli czarne i niewdzięczne

nie chcę już żadnej miłości od ciebie
nigdy więcej

8950 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!