Menu
Gildia Pióra na Patronite

spełnione jest

serce które miłość nuci
choć wie że nie wróci
nie smuci
gdyż przeżyło radość
o której niektórzy tylko śnią

Krystyna A.Sz. 27.04.2017r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • kuloodporna

    20 April 2021, 22:46

    Pięknie napisane......🌼🌼🌼

  • Cris

    29 June 2017, 11:26

    Dzięki za zatrzymanie, też ciekawie brzmi...lecz nie zmieniłabym na Twoją.
    Moja wersja przemawia za mnie...można czytać także od dołu w górę i nie traci sensu.
    Ja to ja, nie Ty.
    Miłego dnia, Salomon.

  • Salomon

    29 June 2017, 01:52

    "gdyż przeżyło radość"
    nagość emocji
    o których niektórzy mogą tylko snić
    nie znając smaku
    ani zapachu
    słodkich winnic
    wnętrza ludzkiego
    spotkanie z utratą

    Wg mnie
    brzmiało by ciekawiej ale tez mi sie podoba :)