Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce jak dom

Serce jest jak dom rodzinny...
Moje- roześmiane, czasem przez łzy,
Niosące pomoc, ukojenie, gdy potrzeba.
Otwarte.
Twoje?
Nie wiem.
Te drzwi nadal są dla mnie zamknięte.

2060 wyświetleń
12 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!