Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Serce dźwiga ciężar minionych nocy
Tonąc od smutku i roztargnienia
Tuż pod powierzchnią

Przechowuje złudną nadzieję
Na czarną godzinę
Czarnego dnia

Wędruje w dół nieuchronnie
Połykając więcej bólu
Krztusząc się lękiem

I umiera na dnie żalu
Razem z ostatnią kroplą
Nadziei

9231 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!