Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Serce czyste mam
i duszę
ale sumienie
błotem i pyłem ludzkich cierpień
ubrudzone

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!