Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Jeden krok bliżej"

Serce bije szybko.
Jak być dzielnym?
Jak mogę kochać, kiedy się boję zakochać,
ale patrząc na ciebie stojącego samotnie
cała moja wątpliwość nagle znika.

Jestem już jeden krok bliżej ciebie.

Umierałam każdego dnia,
czekając na ciebie.
Kochałam cię przez tysiąc lat.
Będę cię kochać jeszcze
przez następna tyle.

Czas stoi w miejscu.
Będę odważna.
Nie pozwolę niczemu ani nikomu
odebrać mi tego
co stoi przede mną.
Każdy oddech, każda godzina
prowadzi do tego, że jestem

Jeden krok bliżej

http://www.youtube.com/watch?v=rbLg6-MvOFo

3069 wyświetleń
36 tekstów
0 obserwujących
  • zaćmionaa

    29 December 2012, 23:08

    tak to piękna piosenka bardzo mnie wzruszyła