Menu
Gildia Pióra na Patronite

40#

Serca pękają
gniew roznosi się
po narządach
i wybucha na ludzi
za dużo
ból staje się jasny jak słońce
po czym zanika
wszędzie czuć wiosnę
z łąk naginają się zapachy
pustka i ciepło
w głowie wiele życzeń.

16 271 wyświetleń
227 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!