Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 17 May 2021

Serca motyli kochają
ulotnie.

Niezachłannie.

Szepczą, że fruwają
w marzeniach zatopione,
bezszelestnie miłość
wyznają i muśnięciem
skrzydeł
do nieba wznoszą.

Kochają jak żyją.

W sercach motyli
płonie miłość wrażliwa
i piękna.

Kocham natchnień
wzloty.

Teksty z obrazami - Serca motyli kochają 
ulotnie.

Niezachłannie.

Szepczą, że fruwają
w marzeniach [...] - GONYA
Serca motyli kochają ulotnie. Niezachłannie. Szepczą, że fruwają w marzeniach [...] - GONYA
32 239 wyświetleń
349 tekstów
20 obserwujących
  • GONYA

    18 May 2021, 08:59

    dziękuję za wyrożnienie i nominację

  • kati75

    16 May 2021, 19:44

    Piękny wiersz!