Menu
Gildia Pióra na Patronite

*Serca Krzyk*

Serca krzyk cichy szept gdzieś tam daleko
Siedzę wciąż sam niewiem już dlaczego
Wszystko sens straciło wraz z wiatrem się rozwiało
Mijam ludzi ich spojrzenia wydają się tak puste
Może dopadła mnie samotnosc?
Prędzej czy póżniej dopada każdego
Na twarzy obojętny wyraz a w sercu krzyk dlaczego?
Ulice zdają się takie ciemne i puste
Łza z deszczem jednością się staje
Tak błąkam się bez celu bez cienia nadziei
Bez wiary że to wszystko może się kiedys zmienic
Iskra co niegdyś jasnym płomieniem mrok w sercu rozgoniła
Teraz prysła niczym żar z ogniska...

4458 wyświetleń
49 tekstów
2 obserwujących
  • Nikiroza

    7 January 2015, 21:53

    a czy my sami nie wybieramy samotności i nie gasimy iskry naszych serc?