Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Sen o zmierzchu spływa,
otwiera się koszmarów pokrywa,
noc nadejdzie znów.

Przeklęte rany otworzą się,
z blizn popłynie krew,
w ciszy zaszumi ból.

Serca rytm wzburzy się,
krzyk z warg urwie się,
nieme są usta

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    28 December 2015, 21:47

    Dziękuję. ;) to nie zależy ode mnie. ;)

  • szpulka

    28 December 2015, 21:10

    z wierszem Ci do twarzy Andzia ! :)

    oby częściej :)

  • LiaMort

    28 December 2015, 14:08

    :) miłego Malusiu. :)

  • Malusia_035

    28 December 2015, 11:31

    zaciekawił mnie :)

    Pozdrawiam Andzia :)