Menu
Gildia Pióra na Patronite

tobie

senność lekko pobudzoną
skryję
by nie zakrzepła na wietrze

okryję
biodra i włosy
czerwoną wstążką zaplatane

ubiorę Skromność
bezkarnie

dla ciebie
nie mam imienia ni nazwiska

nazwane nie inspiruje

8343 wyświetlenia
76 tekstów
43 obserwujących
  • mill

    21 November 2015, 19:36

    ...śliczny ;)...........

  • 16 July 2013, 21:37

    "nazwane nie inspiruje"
    - TAK