Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen namiętności

Sen o miłości, prawdziwej i mocnej.
Co rozpromieni serca ciemności.
Sen co sprawi uśmiech na twarzy,
Uchroni duszę od nicości.
Żyjemy w świecie,
Gdzie nie ma ludzkości,
Jesteś tylko Ty, ja i sen namiętności.
W krainie sennej miłości,
Odkryjemy wszystkie swoje słabości.
Sprawimy, że świat w którym żyjemy
Może być piękniejszy dzięki naszej miłości.

24 079 wyświetleń
332 teksty
18 obserwujących
  • Archangel_Marco

    29 April 2012, 00:25

    Dużo powtórzeń, forma bez polotu, ale i bez składu... Przesłanie ładne, dlatego minusa za nic dać nie mogę!