Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka

Teksty z obrazami - Miniaturka - Sol 8
Miniaturka - Sol 8

sen mój i twój

śnij przyjemnie moje zatracenie
całą noc
nieśpiesznie
pod powiekami jesteś tej nocy mój
a ja twoja
pełen namiętności w zatraceniu
dusz

siebie mnie ciebie we mnie
o tule nieśpiesznie
jedną gorącą łzom
na dobranoc ciebie i mnie

Moje zatracenie...

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!