Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wciąż czekam, tęsknię..

sen męczy
obrazem dni
minionych
szczęśliwych

mokre oczy
czy kiedyś
budząc się
przestanę tęsknić?

i dłonie dwie
do łez doprowadzają
gdy widzisz z nim
nie siebie...

15 999 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • miramija

    1 November 2012, 11:58

    Ile bólu i tęsknoty... z czasem będzie lżej... głowa do góry :)