Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie jest wiersz tylko mój sen który opisałam ;)

Teksty z obrazami - To nie jest wiersz tylko mój sen który opisałam ;) - Sol 8
To nie jest wiersz tylko mój sen który opisałam ;) - Sol 8

Sen...

Dziwne uczucie stać tak z boku...

Idąc plażą boso spoglądam w dal
sukni biel otula mnie
miłe uczucie w ten letni wieczór

z oddala słyszę dziwne myśli
jak nie moje lecz moje
mówią szeptem
po co ci te włosy
na ramionach jak nie twoje

włosy przecież mam koka
lecz po chwili sama je czuje
moja dłoń dotyka je
zastanawiam się po co mi one

idę boso choć tego nie lubię
letni wietrzyk i te skrzydła
do czego mi one...
ludzie tatuują a ja mam swoje

gdzieś w oddali zadaję sobie
mnóstwo pytań i ten tatuaż
biała lilia i ja dziwne uczucie...

https://www.youtube.com/watch?v=Q2eJ4_v9mX4

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!