Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen błogi sen przydałby się
Spod ołowianych powiek
wydobywa się
odbiega gdzieś
z myślami
dialogi niewypowiedzianych słów
I cisza znów rozkręca się
kołysze mnie
setkami wspomnień
Móc jeszcze raz
Przeżyć ten czas
Gdy był mi
Oddechem
Sensem
Uśmiechem
Móc jeszcze raz...

38 986 wyświetleń
415 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!