Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głos

semantyka
nie, ja
semantyki
nie tykam
w szczegółach tkwi
diabeł
w ogółach tkwi
bóg
głos ogółu
to głos…?

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • sprajtka

    19 December 2020, 13:06

    Od...głos
    O...włos