Menu
Gildia Pióra na Patronite

przemijanie 2

sekundy
minuty
życia ułamki

oddech płytki
serca uderzenie

wiesz ?

czyjeś życie upłynęło

płaczesz ?

śmiej się
póki twoje
nie zgasło niebo ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!