Menu
Gildia Pióra na Patronite

Psacer

Se-psa duszy
Se psa przy-
-ogarnij, na
psacer idź
widź co
widzi pies
ogon ma-
-cha przez
ce ha, psa
oka oba
śmieją się:
„ha ha ,ha
jest o-ka-a”

12 240 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących