Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mały Chłopiec

Ściskasz tak mocno
moją filigranową dłoń
jakbyś nie wierzył w fakt
że pokochałam chłopca

Stojącego niepewnie
na silnych nogach
które pod wpływem
negatywnych ludzi

Pragnie zapaść się
w miłości na zapas
by nabrać śmiałości
na słowa jakie Ci powiem...

.."Dla Mnie Jesteś Wyjątkowy..." ;)

Dla Męża...

27.10.2019

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    28 October 2019, 16:25

    Jak zwykle...
    Ściskam mocno w te jesienne dni ♥️
    Dziękuję za odwiedziny...

  • giulietka

    28 October 2019, 06:43

    Miłość wyjmuje drzazgi ze stóp i sprawia, że pewniej stawiamy kroki.
    Przepiękne wyznanie.
    Wiersz warty zatrzymania się.
    Pozdrawiam:)

  • Adnachiel

    27 October 2019, 19:38

    Uśmiecham się, gdy czytam Twoje słowa, bo sam jestem mężem i uważam, że to niezwykle urocze i wspaniałe zarazem wyznanie.
    Piękny miłosny wiersz. Popieram :)

    Dobrej nocy :))