Menu
Gildia Pióra na Patronite

osoba niefizyczna

ściskasz w kieszeni przekręcony klucz
mojej wolności
często - nie jem
myśląc że może jesteś w tej samej książce
jak drzewo objęte nerwami
kiedy wieje - przyjemnie bolisz

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    30 October 2017, 20:21

    Lilu - cieszy :)
    Magdo - miło - czuję przyjemny zefirek, delikatnie poruszający liśćmi,
    wywołując niefizyczny szelest barw nocy, który Ci przesyłam . ;)