Menu
Gildia Pióra na Patronite

ścieżki trosk
wyrzeźbione na twarzy
zakrzepły uśmiech
w kącikach oczu
włosy mrozem malowane
dłonie pachnące chlebem
bajki o tęczy i garnku
...
wciąż pamiętam
Babciu

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • Innael

    1 August 2013, 21:19

    Prześliczny :)

  • luterin

    1 August 2013, 20:22

    Babcie są kochane.
    Warte wierszy...

  • 1 August 2013, 16:00

    dziękuję, wspomnienia najczęściej takie właśnie są

  • awatar

    1 August 2013, 13:51

    ładna fotografia