Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ścierasz mi z powiek wszelkie granice
Nie wiem gdzie sie zaczynam o świcie
Jaśniejesz
Ogląda się pośpiech za siebie
Powiedz
Ja nie znam słów ani wiele nie mogę
Bądź mi czymś nowym
I obcym

Potrzeba mi innych planet
W dusznym pokoju stroniącym od nazw
Pełnym od ciszy
Uśmiechnij się nic mnie bardziej nie zachwyca niż
Powiew ciepła od Twego stalowego odbicia

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących
  • 5 June 2016, 03:34

    ^^

  • marka

    4 June 2016, 10:56

    Spodobał mi się, nic ująć, nic dodać, jest tyle ile trzeba.