Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieidealnie...

Ścieramy się z sobą
aż lecą gorące iskry
które rozpalają
dusze przy ujemnych

Temperaturach zimą
wtedy nie potrzebuję
grubych rękawic
tylko Twojej obecności

Nigdy nie pragnęłam
idealnych dni czy nocy
i chodzenia na palcach
lecz prawdziwą siebie

Zamkniętą w Twoim sercu... ;)

30.12.2019

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!