Menu
Gildia Pióra na Patronite

Schowani za maską, trwonimy emocje
patrzymy na świat, kradnąc pieniądze
Nie żyjemy dla siebie
mamy jednak nadzieje
na zmiane głupiego losu
Błagamy świat o przestrzeń dla siebie
niedopuszczeni do głosu
Gubimy się bijąc głową w mur
samotność zabija powoli
smutek zżera, zostaje odór
złość uderza z góry
a głupota śmieje się w twarz
tacy samotni, opuszczeni
w drodze do końca
Nie żyjemy już, żyjąc wśród tłumu życzliwych.

Umierasz od środka -nieświadomy żyjąc dalej.

8856 wyświetleń
113 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!