Menu
Gildia Pióra na Patronite

Schowana w tobie
czuję twój ból
moje spełnienie
powoli znika
przebiera twoją twarz
i nic z ciebie nie zostało
upadłam głębiej niż myślałam
by wypić ciecz nienawiści
topię w tobie samotność
spadam na tą drogę miliony razy
mierzę się z każdym demonem
byłam już w jaskini lwa
nie boję się łamać kości
więc daj mi piekło
albo weż moją duszę
oddam wszystko aby ścigać słońce
a kiedy już dotrę...zostanę na wieki
w ciepłych dłoniach kochanka
czas nie zaczeka teraz to czuję.

https://www.youtube.com/watch?v=dvFOiuzwFc4

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!