Menu
Gildia Pióra na Patronite

schowana
w zamyśleniu
okryta ciszą
siedzę wpatrzona
w kwadratową biel
ściany
czytając noc

15 575 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • Janya

    27 March 2014, 13:48

    Też lubię ciszę:))