Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cicha miłość

Schowana przed Bogiem
W głębi naszego oceanu
Bez przypływów i odpływów

Spokojna, dostojna
Kołysze się z nami
W rytm serca bicia

Wyrzucając od czasu do czasu
Na plaże naszym marzeń
Bursztyny uczuć pełne

Z których plotę korale
Mieniące się blaskiem księżyca
Na Twojej szyi
Skropionej morską bryzą

A krople spływające po skórze
Znaczą drogę do Twoich tajemnic

30.01.2012

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • Odchłań

    21 February 2012, 18:20

    może i racja ale nie koniecznie trwała ....

  • zugimihau

    21 February 2012, 14:38

    dziękuje :) miłość jaka by nie była musi być prawdziwa:)

  • Odchłań

    20 February 2012, 13:55

    miłość ... nie każdy potrafi ją docenić ...
    Bardzo pięknie ubrałeś to wszystko w słowa ... BURSZTYNY UCZUĆ ...