Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Sens"

Schował się za mgłą złośliwości,
Za brakiem przyjaźni i miłości,
Za losu przeciwnościami,
Za samotności bramami,
Trzeba nawet, gdy jesteśmy niepewni, zaryzykować
By małego chociaż, sensu życia posmakować.

813 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • fyrfle

    30 September 2014, 21:21

    Dziękuję, to o mnie. Sens to teraz rudbekie, michałki, chryzantemy, dalie, cynie, róże i ten las w Mosznej.