Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głebia siebie

Schować się

W samej sobie

Nie chcąc patrzeć na ludzi

Odchodzę i wracam

Coś nie pozwala odejść i nie wrócić

Wracam

Bo nie chce by ludzie cierpieli przeze mnie

Zamykam się w sobie odpływając w głąb siebie

Pytasz mnie

A ja znów nie znam odpowiedzi

Ciągle zadając sobie pytanie

Dlaczego?

Uważasz że filozofuje

Ja uważam że rozmyślanie o życiu to nie filozofia to głupota zranionych ludzi

Śmieje się przy tobie

Chcąc się rozpłakać

Pytasz mnie

A ja znów nie znam odpowiedzi

Ciągle zadając sobie pytanie

Dlaczego?

599 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • 8 December 2020, 09:47

    Wiersz podchodzi do człowieka.
    <>

  • Aplan

    7 December 2020, 15:48

    Ciekawe @Jacob_Filth bo mi tylko ten fragment nie podszedł.