Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płomień

Schłodziłaś tę noc bezdusznym spojrzeniem
Chłodnym dotykiem
ciarki plecy przeszyły
Beznamiętnym pocałunkiem
Zgasiłaś ostatnie żarzące się rozbłyski nadziei

Już nie ma czym rozpalić

35 635 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących
  • solange1969

    23 August 2021, 05:25

    Piękny wiersz,duszą pisany,pozdrawiam serdecznie :)