Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kotlet mielony

Sąsiad smaży żal
na brudnej patelni życia

Jest wściekły
bo został sam
i teraz się na nas
wyżywa

Smród jest ogromny
ja rozumiem to
nie oponuję
waleniem w rurę
ja wiem
on chce pokazać światu
jak bardzo
bardzo źle się czuje...

(impresja blokowiska)

Marka

128 100 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gold Fishy

    14 June 2010, 12:14

    Lubię to, że poruszasz tak różne tematy :)

  • topik

    13 June 2010, 09:30

    uwielbiam Twoje wiersze :-)

  • 12 June 2010, 17:59

    Życie blokowiska
    niejedna łżę wyciska.
    Pozdrawiam Marko :)

  • motylek96

    11 June 2010, 22:18

    Twoje wiersze są tu chyba jedyne w swoim rodzaju.

  • Bogdan Z

    11 June 2010, 15:38

    słowa z ....duszą :)