Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sam na sam

Sam w samotności
Samotność zabawiam
Sam w samotności
Z samotnością rozmawiam

Sam w samotności
Samotność do snu kołyszę
Sam w samotności
Z samotnością słucham ciszę

Sam w samotności
Samotność wyzywam od złego
Sam w samotności
Aby zostawiła mnie samego!!!

https://www.youtube.com/watch?v=c_BcivBprM0

66 690 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • piórem2

    13 October 2018, 21:14

    Nie ma mnie bo mnie nie ma rozumiesz?
    Jasne że nie.

  • M44G

    13 October 2018, 19:50

    Racja, czyli Dziękuję Ci za to, że Ciebie nie ma.

  • piórem2

    13 October 2018, 19:42

    Kłamiesz jak zwykle.

  • M44G

    13 October 2018, 18:42

    Za to że istniejesz.

  • piórem2

    13 October 2018, 18:11

    Za co ty mi dziękujesz?

  • M44G

    13 October 2018, 17:43

    Dziękuje. Miłych, cudownych snów.

  • piórem2

    13 October 2018, 16:59

    Samotnosc nie jest zła tylko cudowna.