Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Egzotyka pary

Teksty z obrazami - Egzotyka pary - exsilentio
Egzotyka pary - exsilentio

Samuraj tańczący dance,
Słoń i słomka w drinku,
Tak różne barwy w wilku,
Miłość ma sens.

Bo kanapka w nocy,
Albo uśmiech rano.
I spotkania z mamą…
Nie potrafię objąć Ciebie mocniej.

Coraz cieplejsze łzy,
Noc rozplotła cienie.
Cicho szybuje westchnienie,
Kiedy w psim futrze śnisz.

Dzisiaj jest zawsze,
Jutro nie ma nigdy.
Miłość w ogrodzie oliwnym,
Z serc, na dłoniach i w ustach naszych.

Quid Quidem

41 787 wyświetleń
578 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!