Menu
Gildia Pióra na Patronite

samotnych
także ktoś
całuje
pieści
dotyka

to wiatr
samotnych scala

5810 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
  • awatar

    15 March 2014, 13:27

    gdyby to była prawda, to chętnie bym się scalał nawet pod wiatr