Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bieg życia

Samotny i smutny w dal tak wpatrzony
w rozterce życia mocno zkręcony
choć czas przemija i lata szybko lecą
a życie jest jedna komediowa checą
toczy się samo swoimi torami
nie licząc się wcale z naszymi sercami
a gdy już znajdzie czas by przystopować
niestety ktoś musi się tobą zajmować
najlepsze chwile życia naszego
spędzaj z ukochaną miłością serca swego
byś kiedyś może zacny kolego
nie pożałował pięknego życia swego
kruche i ulotne jest to nasze życie
wiec korzystaj z niego gdy jesteś na szczycie

50 949 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!