Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotna

Samotny dzień
samotna chwila
myślę czy nada potrzebuje Cię?
Skoro i tak każdego dnia odzwyczajam się...
Dni lecą do momentu aż znów pojawiasz od " święta" się...
Serce bije....
szaleje...
znów szczęśliwe jest....
Bo widzi Cię....
Cudownie jest...
Lecz Ty na chwilę pojawiasz się
by nad ranem jak kochanek pospiesznie opuścić mnie...
Cudowne momenty zdarzają się lecz to tylko chwile...
Bo gdy tylko zaspokoisz się
"w krainę technologi"oddajesz cały swój "cień"
Wysysa z Ciebie energię...
pochłania Cię....
Ja znów samotna czuje się...
Wracasz do siebie....
Kolejne noce i dnie jestem bez Ciebie...
Znów odzwyczajam się
by za parę dni znów naiwnie w drzwiach czule witać Cię...

36 730 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!