Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zimna jesień "

Samotny dom
Bez Ciebie
Okna marzną
Szron serca
Atakuje mnie
Od wnętrza
Pusta jama
Dwie części
Ty - Ja
Na zewnątrz
Jestem lodem
Wieje chłodem
Bez Ciebie...
Kartki księgi
Zwanej Życiem
Zamierają ciszą
Spadł liść
Kolorem miłości
Znaczy drogę
Zrozumieć ciszę
Zimna jesień

01.10.2020
01:51

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!