Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Samotność znowu mnie nawiedziła,
W raz ze smutkiem się mną bawiła,
Samotnością się duszę,
Rozrywam tym swoją dusze,
Na smutek z lękiem się wpatruje,
Jakieś poprawy ciągle oczekuje,
Nie chcę by dawne smutki znowu wróciły,
Smutek, nienawiść i odraza powróciły,
Ja chciałbym być tylko kochany,
Być po prostu przez kogoś doceniany,
Moje serce ciemność pochłania,
Serce mroczne demony wchłania,
Lecz się nie poddaje,
Za wygraną nie oddaje,
Walczyć ile sił będę,
Samotną drogę przejdę,
Aż znajdzie się ktoś kto złapie moje dłonie,
I sprawi, że moje serce znowu zapłonie,
Demony z niego wypędzi,
I swój czas razem spędzi,

2122 wyświetlenia
16 tekstów
0 obserwujących
  • 15 September 2018, 18:56

    Od czasu do czasu człowiek ma doła i chce jakoś wyrazić to co czuje, a o czym nie chce mówić ludziom.

  • 14 September 2018, 14:42

    Wiedze powrót.