Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Samotność jest wkoło mnie,
Samotność mnie otacza,
Samotność jak mój cień,
Jest zawsze przy mnie.
Na każdym kroku,
O każdej dobie,
Samotność w czarnym płaszczu
Zagląda mi w oczy
I szepcze cicho -
Pamiętaj o mnie!...

7003 wyświetlenia
31 tekstów
8 obserwujących
  • Demonekpaulinka

    21 October 2010, 19:06

    Dziękuję! :)

  • Leszed

    21 October 2010, 18:49

    ładne;-))