Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka samotna

Samotność jest obłokiem
zagubionym w błękitnym niebie...

127 834 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Naja

    20 May 2014, 18:43

    i zagłębiamy się w niej, w tak przeogromnej przestrzeni...

  • onejka

    20 May 2014, 11:10

    ładne, samotność odrywa nas od ziemi