Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć

Samotność chodzi brzegiem życia,
Uważaj

Nie spychaj mnie tam,
Aniele

Jednak to zrobiłeś,
Upadam

Obudziłam się z tego koszmaru.......

nie..................
ja Umarłam.

1469 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    21 October 2011, 20:55

    W ciekawy sposób przedstawiony obraz śmierci.