Menu
Gildia Pióra na Patronite

Próba

Samotność życia
pustoszy raniąc
każdego dnia
oddalając się od uczuć
płynąc niby mgła o poranku
zimna łasi się
szydząc z pragnienia miłości
by odejść w krąg rozpaczy
Tam zaszyję się w kąciku
wspomnień ciemności
zapominając o życiu .
To płacz o poranku
oczu, które modlą się
by ten czas skończył się .
Samotność - co to ?
pomyśl sam...
a może kto to ?
być może odnajdziesz
odpowiedz w zakamarkach
duszy gdy tak namiętnie
pragniesz jej w
podziwie tęsknoty
wołając sercem
zimno lodowatych
palców otulonych
mrokiem istnienia
martwych spojrzenia
zapadłych oczu...


http://www.youtube.com/watch?v=CIxl2iIYadI

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!